PRODUKTER OG SERVICES

0
ÅRS ERFARING
0
KUNDER
0
PRODUKTER
0
PARTNERE

I en travl hverdag har man brug for at alting bare køre, uden problemer. Skulle uheldet være ude, er det livsnødvendigt for omsætningen at en mand hurtigt kan træde til og få styr på problemet igen. Det ved vi, og derfor er vi din trofaste, hurtige og prisvenlige samarbejdspartner indenfor CNC maskiner, der kun forhandler slidstærke produkter af høj kvalitet. Vi synes nemlig at det er meget sjovere at snakke om alt muligt andet end dårlige maskiner og middelmådigt håndværk.

CNC MASKINER OG TILBEHØR

En vision om at forbedre CNC industrien har banet vejen for hvordan vi ser industrien og hvordan vi arbejder, og vores produkter er ingen undtagelse. Vores tyske CNC mærke Exeron er kendt for kvalitet, præcision og slidstærke maskiner . Og vores forhandlere af reservedele er nøje udvalgte for at sikre at vi altid har reservedele til dine maskiner, i høj kvalitet. Det mindsker ventetid, og skaber tillid og ordenlige, langtidsholdbare maskiner og produkter.

EXERON - CNC MASKINER

Vi forhandler det tyske kvalitetsmærke Exeron CNC maskiner – nøje udvalgt for at sikre maskiner der er skabt til at producere emner med høj præcision, og køre med lang udholdenhed.

Exeron er eksperter indenfor CNC verdenen – og netop derfor finder du dem blandt vores maskinsalg.

Vi sælger ikke standardløsninger, men finder i samspil med dig den maskine som matcher præcist med dine behov og ønsker. Kontakt os, og vi hjælper dig igennem hele processen, fra rådgivning og valg af produkt til opsætning og vedligeholdelse.

RESERVEDELE TIL DINE MASKINER

AMSTTECH TRÅDGNISTER

Trådgnistere i god kvalitet, med nyudviklede teknologier der skaber øget produktivitet.

BEP-SYSTEME EMNEHÅNDTERING

Elektrodeholdere, palletter og opspændingsudstyr i top kvalitet.

PCAM SYSTEMER

CAM-programmering til både trådgnister, fræsemaskine og målemaskiner, og automationssystemer i høj kvalitet.

GB-GRAPHITE GRAFIT

Højkvalitets grafit der sikre robuste og stabile elektroder, til når man vil have præcise resultater.

METROL PRÆCISION

Toolsetters, touchprober, måleløsninger og præcisionskontakter i gode og slidstærke materialer.

NOVOTEC RESERVEDELE

Reservedele og sliddele samt tråd og forbrugsvarer til EDM i asbolut topkvalitet.

SERVICEAFTALE ELLER SERVICE PÅ DIN MASKINE?

Vi tilbyder både længerevarende serviceaftaler og -eftersyn på dine maskiner, samt service når uheldet er ude, og maskinen akut er i stykker. Vi arbejder løsningsorienteret, så selv hvis din maskine ikke kan ordnes med det samme finder vi en nødløsning, så du kan fortsætte dit arbejde mens vi venter på de rigtige dele… og så elsker vi CNC maskiner og kender dem som vores egen baglomme, så du kan trygt overlade dine maskiner i vores hænder. 

SERVICE EFTER DIT BEHOV.. JA TAK

Med godt håndværk kommer god service… det synes vi i hvert fald. Du kommer først hos os – uanset om du efterspørger en serviceaftale, eller din maskine kræver akut service.

TID

Vi ved hvor vigtig din tid er, så vi arbejder altid efter at du mister mindst tid muligt, og du har tid til alt det der er vigtigt for dig.

PRIS

Vi arbejder kun med fornuftige priser, så du har råd til lidt mere. Hos os er der nemlig ingen der skal betale overpris.

Løsninger

Vi arbejder altid med holdbare løsninger og en velovervejet problemhåndtering, så du slipper for bøvl og besvær.

VIL DU LÆSE MERE OM HVEM VI ER, OG HVAD VORES MÅL ER?

værktøjskasse til at reparere CNC maskiner med hos Ransborgs Salg og Service
Mænd foran bil Ransborgs Salg og Service bil
CNC maskine der bliver målt om forholdene er rigtige

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk