OM OS

KENDER DU DET?

Den ene ordre efter den anden ruller ind, og alting kører bare som smurt.. lige indtil maskinen går i stykker, for tredje gang på 2 år. Du griber telefonen, kun for at finde ud af, at du først kan få hjælp af en servicetekniker om 1 uge. Og han koster det hvide ud af øjnene.

… det kendte vi også til engang. Og med målet om at ændre netop dette blev Ransborgs Salg og Service skabt. Vi ved nemlig, at din tid, dine penge og dit arbejde er alt for værdifuldt til at skulle finde sig i middelmådige maskiner, langsom service og kæmpe efterregninger. Så det har vi sat en stopper for.

VORES GRUNDPRINCIPPER

HVEM ER RANSBORGS SALG OG SERVICE?

Vi er en familiejet virksomhed der blev grundlagt i 2015 af Erik Ransborg, og er placeret i hjertet af Jylland – centralt, og i køreafstand til alle vores kunder. Med 15 års erfaring bag os og en livslang interesse for motorer og maskiner, har vi skabt en virksomhed hvor passion og hjertevarme går hånd i hånd med kvalitet og godt håndværk. Vores vision er nemlig, at CNC-industrien bliver fyldt med højkvalitetsmaskiner og fejlfrie produkter.

Vores hovedformål er at levere gode varer og service til en fornuftig pris, og være din tætte samarbejdspartner gennem hele processen. Vi tror på at man kommer længst med ærlighed og transparens, fordi vi mener, at den bedste vej til et stærkt samarbejde og bekendtskab går gennem tillid.

Vi er klar over at ingen ved alt, så med os i rygsækken har vi et stort og blomstrende netværk, hvor vi har mange tætte samarbejdspartnere og forbindelser bag os. Det betyder at vi altid kan give dig de bedste og mest kvalificerede råd og sparringer, uanset spørgsmålet eller problematikken.

Mand foran Exeron CNC maskine lige efter montering os Armiga i Thisted

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Det er altid svært at rose sig selv.. så i stedet for har vi spurgt nogle af vores mere end 150 kunder hvad de synes om os. 

Man kan altid regne med Erik. Arbejdet er altid i orden, og de aftaler man laver bliver altid overholdt.
Michael Sørensen
Armiga A/S
En seriøs og værdifuld samarbejdspartner. Overholder altid aftaler og leverer bedste løsning til opgaven. Kan absolut anbefales.
Mikael Poulsen
Idé-pro Skive A/S

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk

Du kan læse vores cookie- og privatlivspolitik her