NOVOTEC

Med over 30 års erfaring har den hollandske virksomhed Novotec skabt et brand der er kendt over hele Europa for deres state-of-the-art produkter. Novotec producerer Aftermarket reservedele og sliddele samt tråd og forbrugsvarer i høj kvalitet til EDM maskiner, herunder både til trådgnistere og sænkgnistere. Det betyder at Novotecs produkter er det gode valg til dig der gerne vil have reservedele i topkvalitet, til en fornuftig pris – og vi er din troværdige forhandler af Novotecs produkter.

RESERVEDELE OG TILBEHØR I TOP

Novotec producerer flere forskellige reservedele i høj kvalitet til EDM maskiner, herunder både wire EDM og diesink, produceret i  gode og solide materialer der er skabt til at blive brugt. Nedenfor finder du en oversigt over de produkter vi forhandler – og vi står altid klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål, eller bestille produkter hjem til dig og din virksomhed.

KOBBER-WOLFRAME ELEKTRODER

Vi forhandler flere af Novotecs Kobber-wolfram elektroder, der passer til flere forskellige EDM applikationer. I vores sortiment finder du bl.a. rør, gevindelektroder, barer og blokke.

FILTRE

Vi forhandler et stort udvalg af filtre, så du er sikret at finde reservedelen der passer til netop din maskine. Filtrene findes til Wire EDM, hulskydere og sænkgnistmaskiner.

GRAFIT

Vi forhandler et stort udvalg af grafitemner til dine maskiner. Vi kan tilbyde dig mange forskellige typer, der alle har forskellige slags overflader, kornstørrelser og specifikationer.

DIVERSE PRODUKTER

Vi forhandler et bredt udvalg af tilbehør til dine EDM maskiner, fra vores leverandør Novotec. Alt er speciallavet til EDM maskiner, så du trygt kan vælge det tilbehør du står og mangler.  

GEVINDELEKTRODER

Et stort udvalg af gevindelektroder sikre dig, at du altid kan finde det du står og mangler. Vi forhandler Novotecs 150 forskellige gevindelektroder, der fåes i grafit, kobber og kobber-wolfram.

RESIN

Vi forhandler Novotecs resin der er udviklet i høj kvalitet, så det passer godt på dine maskiner. Alt efter hvad dit behov er, kan resinen både bestilles som patroner, poser eller i spande.

RØR

Vi forhandler et stort udvalg af rør i materialer som kobber, kobber-wolfram, wolfram carbid og messing, så du, uanset ønske, kan finde det du leder efter. Alle rør kan bestilles i forskellige størrelser, med mulighed for specialmål efter ønske.

SLIDDELE

Vi forhandler et stort udvalg af sliddele til dine maskiner- det betyder at uanset hvad fejlen er, kan vi få dig hurtigt videre igen. Og vi forhandler naturligvis kun sliddele der er kompatible med OEM dele.

TRÅD

Vi forhandler Novotecs højkvalitets tråde, der både fåes med almindeligt messing og som belagte tråde. Alle tråde overholder ubetinget nominel trækstyrke og giver derfor færre problemer med trådning.

VIL DU GERNE VIDE MERE OM VORES LEVERANDØR NOVOTEC?

ER DU PÅ UDKIG EFTER PROGRAMMERINGSSYSTEMER TIL DINE MASKINER?

Så kan vi hjælpe dig! 

Vi forhandler de kendte, betroede og elskede programmeringssystemer fra den dygtige virksomhed PCam, der igennem mange år har været en velkendt spiller i industrien. Tryk på ikonet til højre og tag et kig!

NYSGERRIG EFTER MERE?

Har du spørgsmål til hvordan du får reservedele til dine maskiner, eller til os og vores virksomhed?

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk