NOVOTEC

Med over 30 års erfaring har den hollandske virksomhed Novotec skabt et brand der er kendt over hele Europa for deres state-of-the-art produkter. Novotec producerer Aftermarket reservedele og sliddele samt tråd og forbrugsvarer til EDM, herunder både til trådgnistere og sænkgnistere. Det betyder at Novotecs produkter er det gode valg til dig der gerne vil have reservedele i topkvalitet, til en fornuftig pris – og vi er din troværdige forhandler af Novotecs produkter.

RESERVEDELE OG TILBEHØR I TOP

Novotec producerer flere forskellige reservedele til EDM maskiner – herunder både wire EDM og diesink – alt sammen produceret i  gode og solide materialer, skabt til at blive brugt.

KOBBER-WOLFRAME ELEKTRODER

Vi forhandler flere af Novotecs Kobber-wolfram elektroder, der passer til forskellige EDM applikationer. Her kan du bl.a. finde rør, gevindelektroder, barer og blokke.

Læs mere

FILTRE

Vi forhandler et stort udvalg af filtre, så du er sikret at finde reservedelen der passer til netop din maskine. Filtrene findes til Wire EDM, hulskydere og sænkgnistmaskiner.

Læs mere

GRAFIT

Vi forhandler et stort udvalg af grafitemner til dine maskiner. Vi kan tilbyde dig mange forskellige typer, der alle har forskellige slags overflader, kornstørrelser og specifikationer.

Læs mere

DIVERSE PRODUKTER

Vælg mellem et bredt udvalg af tilbehør til dine EDM maskiner – alt sammen er naturligvis grundigt testet og skræddersyet, så det passer til din EDM maskine.

Læs mere

GEVINDELEKTRODER

Et stort udvalg af gevindelektroder sikre dig, at du altid kan finde det du står og mangler. Vi forhandler Novotecs 150 forskellige gevindelektroder, der fåes i grafit, kobber og kobber-wolfram.

Læs mere

RESIN

Vi forhandler Novotecs resin der er i høj kvalitet, så det passer godt på dine maskiner. Resinen kan både bestilles som patroner, poser eller i spande, alt efter hvad dit behov er. 

Læs mere

RØR

Vi har et stort udvalg af rør i materialer som kobber, kobber-wolfram, wolfram carbid og messing. Alle rør kan bestilles i forskellige størrelser, med mulighed for specialmål efter ønske.

Læs mere

SLIDDELE

Vi tilbyder et stort udvalg af sliddele til dine maskiner. Og vi forhandler naturligvis kun sliddele der er kompatible med OEM dele.

Læs mere

TRÅD

Vi forhandler Novotecs højkvalitets tråde, der både fåes med almindeligt messing og som belagte tråde. Alle tråde overholder ubetinget nominel trækstyrke og giver derfor færre problemer med trådning.

Læs mere

VIL DU GERNE VIDE MERE OM VORES LEVENRANDØR NOVOTEC?

NYSGERRIG EFTER MERE FRA OS?

Hvad end du er blevet sulten efter mere information om virksomheden Novotec, de produkter vi forhandler eller bare har et spørgsmål til os, så kontakt os, så hjælper vi dig med at finde den maskine der matcher netop dine ønsker og behov.

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk