PCAM SYSTEMER

Den schweiziske virksomhed PCam er en gammel kending på det danske marked, der med sine mange år i branchen er en betroet producent af CAM-programmering til trådgnister, sænkgnister og målemaskiner. Med deres gennemarbejdede systemer er du sikret et resultat i topklasse, hvor programmet er specielt designet til at øge effektiviseringen, produktiviteten og kvaliteten på dine produkter. PCam tilbyder desuden en række automationssystemer der er skræddersyet til din maskine – og skabt til at blive brugt. 

CAM-PROGRAMMERING

CAM-programmering er i løbet af de sidste 10 år blevet mere og mere populært på det danske marked – og vi forstår godt hvorfor. CAM-programmering optimerer nemlig maskinens programmeringsperiode uden at gå på kompromis med resultatet. Det betyder at du kan udnytter din tid og prioriterer dine ressoucer bedst muligt, samtidig med at du får et fejlfrit resultat. 
Vi er din danske distributør af PCam, og vi forhandler hele deres programmeringssortiment, så uanset om du er på udkig efter CAM-programmering til trådgnister, sænkgnister eller målemaskiner har vi den løsning du søger.

AUTOMATIONSSYSTEMER

PCams producerer automationssystemer til CNC maskiner. Det er vigtigt at systemerne er i orden og taler rigtig sammen, da det ellers kan være med til at xxx. Og hvis de fejler, kan det betyde at hele produktionen sættes ud.

NYSGERRIG EFTER MERE?

… Så kontakt os! 

Hvad end du har spørgsmål til PCam, de produkter vi forhandler – eller noget helt tredje – så står vi altid klar til at hjælpe dig.

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk