EXERON

Exeron er vores tyske samarbejdspartner, der ud over at producere state-of-the-art HSC og EDM maskiner også har automationssystemer, gennemtestet til perfektion. exeron er et datterselskab af den 120 år gamle tyske kapitalfond Mafell AG. Deres tilgang til viden, professionalisme og innovation er blevet taget med over i datterselskabet, og med +40 år bag sig er exeron et selvstændigt og stærkt brand. Her er værdier som tillid, kvalitet og innovation tydelige og ses i alt de gør. Det er disse stærke værdier, og exerons holdning der gør, at du kan finde dem i vores sortiment.  

TO TYPER KVALITETSMASKINER

Exeron er eksperter i maskiner – og det er vi også. Det betyder at hvad end du har brug for en gnistbearbejdningsmaskine eller en højhastighedsfræsemaskine, finder du det her hos os. Vi sælger ikke standardløsninger, men finder i samspil med dig den maskine som matcher præcist med dit behov. Og vi hjælper dig igennem hele processen, fra rådgivning og valg af produkt til opsætning og vedligeholdelse.

HSC MASKINER

Højhastighedsfræsemaskiner bruges i mange brancher, fordi de kan fræse med høj præcision og skabe skarpe og perfekte emner – og vi forhandler nogle af de bedste på markedet. Maskinerne kan ved fræsning i messing opnå en overfladeruhed på Ra 0.03 μm, og ved fræsning i stål HRC58 en overfladeruhed på Ra 0.08 μm, og det giver flotte og præcise resultater. Vi forhandler 12 varianter af HSC maskiner, så du har mulighed for at finde netop den maskine der matcher jeres virksomhed og behov bedst.

EDM MASKINER

Gnistmaskiner bruges primært indenfor værktøjsproduktion og ofte til formfremstilling og fremstilling af komplekse geometrier, da de kan bearbejde materialer med høj præcision uden berøring. exerons EDM maskiner har en bearbejdningshastighed med lav elektrodeslitage. Det betyder at maskinerne kan køre længere tid før elektroderne skal skiftes ud. Det sparer dig penge. Helt uden at du behøver at gå på kompromis med resultatet. Vi forhandler 6 gnistmaskiner der med hver deres specifikationer sikre, at du kan finde den maskine du søger hos os, uanset dit behov.

ER DU PÅ UDKIG EFTER RESERVEDELE TIL DINE EDM MASKINER?

Så kan vi hjælpe dig!

Vi forhandler reserve- og sliddele fra Novotec, en dygtig virksomhed der igennem 30 år har været en velkendt spiller indenfor EDM industrien. Tryk på ikonet til højre og tag et kig!

AUTOMATIONSSYSTEMER

Ud over højkvalitetsmaskiner producerer exeron også deres egne automationssystemer, der både findes som soft- og hardware løsninger. Deres højteknologiske systemer tillader at maskinerne selv kan veksle emner ind, uden hjælp fra et menneske – dag og nat. Det betyder at du kan optimere din produktion, uden at dine omkostninger stiger. Noget af det der gør systemer stærke er bl.a. at løsningerne er specielt udviklet til at kunne udfylde mange forskellige behov. Og det er uanset om du har brug for en mindre løsning eller en af de større løsninger med RFID-chip.

NYSGERRIG EFTER MERE?

Hvad end du er nysgerrig efter mere information om vores leverandør exeron, vil vide mere om hvordan du får en af deres maskiner ind i din produktion eller bare har et spørgsmål til os, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk