EXERON

Exeron er et datterselskab af den 120 år gamle kapitalfond Mafell AG, og er vores tyske samarbejdspartner. Med over 40 år bag sig er exeron et selvstændigt og stærkt brand, hvor værdier som tillid, kvalitet og innovation skinner igennem i alle deres maskiner. Og det er disse stærke værdier der gør, at du finder exeron blandt vores maskinsortiment.

TO TYPER KVALITETSMASKINER

Exeron er eksperter i maskiner – og det er vi også. Det betyder at hvad end du har brug for en gnistbearbejdningsmaskine eller en højhastighedsfræsemaskine, finder du det her hos os. Vi sælger ikke standardløsninger, men finder i samspil med dig den maskine som matcher præcist med dit behov. Og vi hjælper dig igennem hele processen, fra rådgivning og valg af produkt til opsætning og vedligeholdelse.

HSC MASKINER

Ra 0.03 μm i overfladeruhed på messing, Ra 0.08 μm i overfladeruhed ved fræsning i stål HRC58.
Vi forhandler 12 forskellige HSC maskiner fra exeron.

EDM MASKINER

Maskiner med lav bearbedningshastighed og lav elektrodeslitage.
Vi forhandler 6 forskellige gnistmaskiner fra exeron.

ER DU PÅ UDKIG EFTER RESERVEDELE TIL DINE EDM MASKINER?

Så kan vi hjælpe dig!

Vi forhandler reserve- og sliddele fra Novotec, en dygtig virksomhed der igennem 30 år har været en velkendt spiller indenfor EDM industrien. Tryk på ikonet til højre og tag et kig!

AUTOMATIONSSYSTEMER

TIL ALLE MASKINER OG ALLE BEHOV

Vi tilbyder exerons automationssystemer blandt vores produktsortiment – og her finder du både soft- og hardware løsninger. Deres højteknologiske systemer tillader at maskinerne selv kan veksle emner ind, og det betyder at du kan optimere din produktion, uden at dine omkostninger stiger. Og det er uanset om du har brug for en mindre løsning eller en af de større løsninger med RFID-chip.

NYSGERRIG EFTER MERE?

Hvad end du er nysgerrig efter mere information om vores leverandør exeron, vil vide mere om hvordan du får en af deres maskiner ind i din produktion eller bare har et spørgsmål til os, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk