AMSTECH

AmsTech er vores taiwanske samarbejdspartner og producent af trådgnistmaskiner, og vi er deres danske leverandør. De er kendt over hele kloden for at producere trådgnistmaskiner i høj kvalitet, og har flere patenter på deres maskiner. Og det er netop denne kvalitet der gør, at deres produkter kan findes i vores sortiment. Læs mere om AmsTech nedenfor, eller kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig godt videre.

TRÅDGNIST MASKINER

AmsTechs trådgnistmaskiner er produceret i Taiwan, hvor de, inden de når til Skandinavien, har været igennem flere tests og prøver. Det gøres for at sikre, at den høje standard og kvalitet AmsTech er kendt for altid er opretholdt. Med et modelprogram med arbejdsområder fra 370x270mm til 1300x1000mm tilbyder vi et stort sortiment, så du kan finde lige den der matcher dit behov. De har egne udviklede systemer der rummer gode og gennemarbejdede tekniske løsninger, og det er med til at sikre dig, at du altid får et godt resultat. Og skulle der gå noget galt er systemet bygget simpelt op, så fejlen er nem at spotte og du hurtigt kan komme videre igen.  

ER DU PÅ UDKIG EFTER RESERVEDELE TIL DINE EDM MASKINER?

Så kan vi hjælpe dig!

Vi forhandler reserve- og sliddele fra Novotec, en dygtig virksomhed der igennem 30 år har været en velkendt spiller indenfor EDM industrien. Tryk på ikonet til højre og tag et kig!

novotec logo

NYSGERRIG EFTER MERE?

… Så kontakt os! 

Hvad end du vil vide mere om AmsTech og deres maskiner, hvordan vi kan hjælpe dig godt i gang, eller os som virksomhed, så kontakt os – så hjælper vi dig godt på vej. 

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk