AMSTECH

AmsTech er vores taiwanske samarbejdspartner og producent af trådgnistmaskiner. De er over hele kloden kendt for at producere trådgnistmaskiner i høj kvalitet, og har flere patenter på deres maskiner. Og det er netop denne kvalitet der gør, at vi deres samarbejdsforhandler.

TRÅDGNIST MASKINER

AmsTechs trådgnistmaskiner er produceret i Taiwan, hvor de, inden de når til Skandinavien, har været igennem flere tests og prøver. Det gøres for at sikre, at den høje standard og kvalitet AmsTech er kendt for altid er opretholdt. Med et modelprogram med arbejdsområder fra 370x270mm til 1300x1000mm tilbyder vi et stort sortiment, så du kan finde lige den der matcher dit behov. De har egne udviklede systemer der rummer gode og gennemarbejdede tekniske løsninger, og det er med til at sikre dig, at du altid får et godt resultat. Og skulle der gå noget galt er systemet bygget simpelt op, så fejlen er nem at spotte og du hurtigt kan komme videre igen.  

NYSGERRIG EFTER MERE?

… Så kontakt os! 

Hvad end du er blevet sulten efter mere information om virksomheden AmsTech, de maskiner vi forhandler eller bare har et spørgsmål til os, så hjælper vi dig godt på vej. 

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk