METROL

Den mere end 40 år gamle virksomhed Metrol har igennem tiden skabt et brand der bygger på kvalitet, godt håndværk og solide produkter, med over 70 kunder, placeret i 17 lande. Virksomheden slår sig på at producere produkter, skabt til at blive brugt – og det er man ikke i tvivl om er sandt, når man først oplever produkterne i aktion. Hvis du interesseret i hvordan vi kan hjælpe dig med at få Metrols produkter ind i din virksomhed, så kontakt os!

TOOL SETTERS

Et godt og præcist resultat kræver ordenlige tool setters. Metrols tool setters er præcise og holdbare så du får et fejlfrit resultat, hver gang. Og så kan Metrols tool setters monteres på de fleste maskiner som erstatning for dyrere originalprodukter.

TOUCH PROBER

Metrols Touch Prober har fire-punkts-mekanisk ophæng, og har derfor ikke behov for korrektion med software offset. Touch Proben opnår 1μm gentagelsesnøjagtighed – så du kan have fuld tillid til dine målinger.

ER DU PÅ UDKIG EFTER EN NY TRÅDGNISTER?

Så kan vi hjælpe dig! 

Vi forhandler kvalitetstrådgnistere fra reserve- og sliddele fra AmsTech, en dygtig virksomhed der over hele kloden er kendt for deres høje kvalitet. Tryk på ikonet til højre og tag et kig!

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk