GB-GRAPHITE

Med mere end 20 års erfaring indenfor arbejdet med grafit, bearbejdning og eroding, samt en status som en af verdenens førende indenfor grafit, har GP-Graphite skabt en virksomhed med kvalitetsstærke produkter og trofaste forhandlere i hele Europa. Og når du er færdig med grafitten hjælper de dig med at bortskaffe den på en bæredygtig måde, helt gratis.

KVALITETSELEMENTER

GP-Graphite producerer flere forskellige højkvalitetselementer – alt sammen er Erowa og System3R kompatibelt. Tag et kig nedenfor eller kontakt os.

HOVED OG SKAFTELEKTRODER

Hovedelektroder efter dine ønsker. Skafterne er standard 15×15 mm, 25×25 mm og 30x30mm – velegnet til alle almindelige holdersystemer. Alle sider af skaftelektroderne er fræst, noten (20.00 MM) er plan-parallel med en tolerance på 0/-0,5mm.

FIRKANTSTÆNGER

To varianter af firkantstænger, hvor du enten kan vælge den firkantede-præcisionsstang ned alle fire sider slebne, fas 2×45°, og en tolerance på 0/-0,1MM, eller præcisionsstangen med savede stænger, med eller uden fas 2×45°, og en tolerance på +1,00MM.

ELEKTRODE BOKSE

Elektrode bokse som bliver sendt i en praktisk boks. Fåes med emnelængde op til 100MM: 55 eller 110 styk med tværsnit 15x15mm. Vores elektrode bokse kan købes med enten 25 eller 50 styk, hvor alle stykker har et tværsnit 25x25mm.

INDIVIDUELLE LØSNINGER

Vi laver individuelle løsninger med blokke der enten er slebne og plan-parallelle eller med savede sider og forskellige borebilleder. Vi har 3D elektroder, fræst helt færdige efter deres specifikationer, samt rundstokke fra Ø3-100x300mm.

NYSGERRIG EFTER MERE?

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvad end du har spørgsmål til GP-graphite, de produkter vi forhandler eller noget helt tredje. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det der matcher netop dine ønsker og behov. 

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk