GB-GRAPHITE

Med mere end 20 års erfaring indenfor arbejdet med grafit, bearbejdning og eroding, samt en status som en af verdenens førende indenfor grafit, har GP-Graphite skabt en virksomhed med kvalitetsstærke produkter og trofaste forhandlere i hele Europa. Og når du er færdig med grafitten hjælper de dig med at bortskaffe den på en bæredygtig måde, helt gratis. Kontakt os og hør mere om, hvordan du får GB-Graphite i din virksomhed.

KVALITETSELEMENTER

GP-Graphite producerer flere forskellige højkvalitetselementer – alt sammen er Erowa og System3R kompatibelt. Tag et kig nedenfor eller kontakt os.

HOVED OG SKAFTELEKTRODER

Hovedelektroder efter dine ønsker. Skafterne er standard 15×15 mm, 25×25 mm og 30x30mm – velegnet til alle almindelige holdersystemer. Alle sider af skaftelektroderne er fræst, noten (20.00 MM) er plan-parallel med en tolerance på 0/-0,5mm.

FIRKANTSTÆNGER

To varianter af firkantstænger, hvor du enten kan vælge den firkantede-præcisionsstang ned alle fire sider slebne, fas 2×45°, og en tolerance på 0/-0,1MM, eller præcisionsstangen med savede stænger, med eller uden fas 2×45°, og en tolerance på +1,00MM.

ELEKTRODE BOKSE

Elektrode bokse som bliver sendt i en praktisk boks. Fåes med emnelængde op til 100MM: 55 eller 110 styk med tværsnit 15x15mm. Vores elektrode bokse kan købes med enten 25 eller 50 styk, hvor alle stykker har et tværsnit 25x25mm.

INDIVIDUELLE LØSNINGER

Vi laver individuelle løsninger med blokke der enten er slebne og plan-parallelle eller med savede sider og forskellige borebilleder. Vi har 3D elektroder, fræst helt færdige efter deres specifikationer, samt rundstokke fra Ø3-100x300mm.

ER DU PÅ UDKIG EFTER EN NY EDM ELLER HSC MASKINE?

Så kan vi hjælpe dig!

Vi forhandler den kendte og dygtige virksomhed exerons kvalitetsmaskiner, så uanset om du er på udkig efter en EDM eller HSC maskine har vi en der matcher med dine behov. Tryk på ikonet til højre og tag et kig!

NYSGERRIG EFTER MERE?

Har du spørgsmål til vores leverandør Gp-Graphite, hvordan du får deres produkter ind i din virksomhed eller noget helt trejde, så står vi altid klar til at hjælpe dig!. 

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk