MITSUBISHI ELECTRIC EDM

Mitsubishi Electric EDM er en stor, kendt spiller på EDM markedet der siden deres opstart i 1970 har været kendt for deres innovative og slidstærke maskiner. Med 42 forskellige modelserier er der en maskine til enhver smag og ethvert behov. Vi forhandler hele Mitsubishi Electric EDMs udvalg af maskiner, og vi står klar til at hjælpe dig i købet af din næste EDM maskine.

EDM MASKINER

Mitsubishi Electric EDMs maskiner kombinerer ny teknologi, ergonomisk maskinstrategi og innovativt design i kvalitetsrige, slidstærke og prisvenlige maskiner. Og Ransborgs salg og Service hjælper dig igennem hele processen – lige fra valg af maskine til salget og servicen efterfølgende.

ER DU PÅ UDKIG EFTER RESERVEDELE TIL DINE EDM MASKINER?

Så kan vi hjælpe dig!

Vi forhandler reserve- og sliddele fra Novotec, en dygtig virksomhed der igennem 30 år har været en velkendt spiller indenfor EDM industrien. Tryk på ikonet til højre og tag et kig!

NYSGERRIG EFTER MERE?

Hvad end du er nysgerrig efter mere information om vores leverandør Mitsubishi Electric EDM, vil vide mere om hvordan du får en af deres maskiner ind i din produktion eller bare har et spørgsmål til os, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

ERIK RANSBORG, DIREKTØR

Tlf: +45 25 17 39 93

E-mail: Erik@ransborgs.dk